Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Da’s pech, 7 kilo wiet weg

DoorRedactie

jul 27, 2020 , ,
Wiet

Bij een woning aan de Thorbeckestraat in Tilburg trof de politie op donderdag 23 juli een wietkwekerij en ruim zeven kilo aan gedroogde wiettoppen aan. De politie kwam dit alles op het spoor door een verrader anonieme melding.

70 wietplanten

Nadat er een anonieme melding werd gedaan, deed de politie onderzoek bij de desbetreffende woning. In het huis troffen de agenten een kwekerij met ruim 70 wietplanten aan. De planten van eerdere oogsten lagen op dat moment te drogen.

7 kilo droge toppen

Deze gedroogde wiettoppen, met een gewicht van ruim zeven kilo, zijn met al het andere materiaal in beslag genomen en zijn vernietigd. De auto van de bewoonster is meegenomen ten behoeve van waarde- en boetebeslag. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *