Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Huis vol met lachgasflessen in Breda

DoorRedactie

jul 23, 2020 , ,
Lachgas

Lachgas is handel, dat hoeven we niemand meer te vertellen. Althans, voor zolang het nog duurt. Maar als je er dan pakken geld mee verdient, waarom doe je het dan nog niet zoals het hoort?

95 flessen lachgas

In een woning in Breda trof de politie donderdagochtend 95 lachgasflessen gevonden. Twintig hiervan waren nog vol. De bewoner van het huis heeft een bekeuring gekregen.

Verrader

De politie werd in hun actie gesteund omdat zij waren getipt door een verrader die verklikte dat e lachgasflessen aanwezig waren in de woning. Toen de politie de woning binnen trad, was de bewoner overigens niet aanwezig. Uit onderzoek moet nog blijken of de bewoner het lachgas ook verkocht. Wij denken van wel, met 95 flessen in huis, maar ja wij zijn niet van de politie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *