Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De beste wensen allemaal!

Happy 2020

Het Wapwinkel team wil jullie bedanken voor een fantastisch 2019 en jullie een fijn en gezond 2020 toewensen. Er staat flink wat op ons programma voor 2020.

Nieuwe winkel

Deze maand maken onze nerds aanvang met de overgang naar een nieuwe spectaculaire webwinkel. Zowel op de pc als op je mobiele apparaat zul je straks versteld staan. We openen een nieuwe webwinkel met daarin de nieuwste features, gadgets en technieken. Dat maakt het wapwinkelen nóg leuker, sneller en spannender.

Veel nieuwe producten

Het nieuwe jaar belooft een absoluut topjaar te worden voor wat betreft nieuwe producten. We blijven jagen op internet, volgen de nieuwste trends en houden het aanbod van de diverse groothandelaren scherp in de gaten voor jullie. We zullen de nieuwe producten nu nog sneller plaatsen omdat de nieuwe software zich daar beter voor leent.

Meerdere winkels

Veel van jullie weten al dat Earthquake, de eigenaar van Wapwinkel, meerdere webwinkels beheert. De meest bekende winkels zijn afarma.nl, weegschaaltjes.nl en emmertjes.nl. Deze en een aantal andere winkels zullen fuseren onder één dak, maar behouden hun eigen identiteit. Aan de buitenkant verandert er niet zoveel, al krijgen deze winkels wel een nieuwe frisse look. Maar de winkels profiteren wel mee van de nieuwe Wapwinkel software waardoor ze niet alleen sneller worden, maar ook de logistiek zal verbeteren. Deze update zal halverwege 2020 gaan plaatsvinden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *