Aanhouding na speekseltest

Made – Een 23-jarige automobilist uit Oosterhout is vrijdagavond 3 januari omstreeks 21.10 uur aangehouden op de Zuideindsestraat vanwege het rijden onder invloed van drugs. De man kreeg een rijverbod van 24 uur opgelegd.

Stopteken

Agenten gaven de bestuurder op een stopteken voor een controle. Omdat het vermoeden bestond dat de man onder invloed van drugs reed hebben de agenten een speekseltest afgenomen. De test gaf een positieve uitslag op het gebruikt van THC (hennep) en cocaïne. Hierop is de man aangehouden.

GGD arts

Op een politiebureau heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen en hebben agenten een verklaring van de Oosterhouter opgenomen. Daarna mocht de man naar huis met een rijverbod van 24 uur.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *