Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De handige en duurzame Gorilla Bag

aug 22, 2023
ApeStoned Gorilla Bag wit

Als het gaat om het organiseren van je rookbenodigdheden, is er nu een slimme en milieubewuste oplossing: de APESTONED Gorilla Bag. Deze all-in-one rolkit biedt alles wat je nodig hebt om moeiteloos en georganiseerd je joints te draaien en te genieten van je rookervaring. Of je nu een doorgewinterde stoner bent of gewoon op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een vriend, de Gorilla Bag heeft het allemaal.

Geen gedoe, gemakkelijk en geurig

Ben je het zat om je rookbenodigdheden overal te verspreiden? De Gorilla Bag brengt orde in de chaos. Deze stijlvolle tas bevat alles wat je nodig hebt, en meer:

  • Grinder: Bereid je kruiden in een handomdraai met de bijgeleverde grinder.
  • Opslagbakje voor Wiet/Hasj: Bewaar je favoriete wiet of hasj veilig en geurloos.
  • Twee Joint Tubes: Bescherm je voorgedraaide jointjes, waar je ook naartoe gaat.
  • Rolling Tray: Of je nu binnen of buiten rolt, de rolling tray maakt het rollen soepel.
  • Flanellen Verpakkingstasje: Houd alles netjes en opgeruimd.

De drie G’s van de Gorilla Bag – Geen Gedoe, Gemakkelijk en Geurdicht – maken je rookervaring een fluitje van een cent. Dankzij het opslagbakje hoef je je geen zorgen te maken over geurtjes of beschadiging van je kruiden tijdens het reizen.

Een goed doordacht ontwerp voor rokers

Of je nu een hasj-liefhebber bent of juist van wiet houdt, de Gorilla Bag is jouw betrouwbare metgezel. Deze tas biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Of je nu wilt chillen in het park of wilt feesten op een festival, de Gorilla Bag heeft alles wat je nodig hebt om zonder gedoe van je rookervaring te genieten.

Milieubewust en duurzaam

Bij APESTONED zijn we niet alleen toegewijd aan geweldige producten, maar ook aan onze planeet. Daarom zijn de accessoires in de Gorilla Bag gemaakt van ecologisch afbreekbaar plastic. We hebben zoveel mogelijk plastic uit de verpakkingen gehaald om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo kun je niet alleen met een gerust hart genieten van je rookervaring, maar ook weten dat je bijdraagt aan duurzaamheid.

Een perfect cadeau voor rokers

Of je nu jezelf wilt verwennen of een rokende vriend wilt verrassen, de Gorilla Bag is het ideale cadeau. Met zijn handige functies, stijlvolle ontwerp en milieuvriendelijke materialen, zal deze rolkit zeker gewaardeerd worden.

Nu verkrijgbaar in diverse kleuren

Als je op zoek bent naar de ultieme rolervaring met een vleugje persoonlijkheid, dan is de APESTONED Gorilla Bag absoluut iets voor jou. Deze handige rolkit heeft nu een extra vleugje stijl gekregen, want hij is verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuropties. Van klassiek zwart tot levendig rood, de Gorilla Bag past bij je stijl en rookbehoeften.

Slim ontwerp en kleurrijk uiterlijk

De Gorilla Bag biedt niet alleen de handige functies waar je van houdt, zoals de grinder, opslagbakje voor wiet/hasj, joint tubes, rolling tray en flanellen verpakkingstasje, maar nu kun je ook jouw persoonlijke stijl uitdrukken met de kleur die het beste bij je past. Kies uit verschillende kleuren om je Gorilla Bag aan te passen aan je eigen smaak en voorkeuren.

De kleurrijke Gorilla Bag – jouw stijlvolle rolkameraad

Kortom, de APESTONED Gorilla Bag blijft een betrouwbare en praktische rolkit voor rokers, nu met een extra vleugje stijl. Of je nu van gedempte tinten houdt of juist van opvallende kleuren, de Gorilla Bag heeft iets voor iedereen. Maak je rookervaring persoonlijk en handig met de Gorilla Bag – jouw complete rolkit in kleurrijke variaties.