Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De laatste blog voor 2021

dec 31, 2021

En weer tikken we een volledig jaar af op de redactie. In 2013 werd het idee geopperd om een eigen blog te starten, toen nog onder de naam Wapexpress. Nu is het een vast onderdeel van Wapwinkel met dagelijks nieuwe berichten. Dit is het laatste bericht voor het jaar 2021.

Afsluiten en vooruitkijken

We sluiten een jaar af waarin wij het erg druk hadden, mede natuurlijk door de lockdowns, maar ook omdat het team er keihard aan werkt. En ons team werkt niet alleen keihard voor de instandhouding van de webwinkel, maar ook aan de toekomst.

Toekomst is dichtbij

De toekomst van Wapwinkel is dichterbij dan je kunt vermoeden. Volgende maand lanceren we namelijk de compleet vernieuwde layout van onze webwinkel. En in het eerste kwartaal pakken we meteen door met onze groothandel die vers in de startblokken staat. Tel daarbij op dat we ook in 2022 weer met een reeks nieuwe producten komen en het kan niet meer stuk toch?

Nu eerst oliebollen

Nu eerst oliebollen, champagne en meer lekkere dingen en een bescheiden feestje ter gelegenheid van de jaarwisseling met de wens dat iedereen maar een fijn, goed, liefdevol en vooral gezond 2022 tegemoet mag zien. Tot volgend jaar allemaal!