De verzendkosten aangepakt

Ieder jaar bekijkt ons team de verzendkosten die aan ons worden berekend. Waar mogelijk verlagen we die, al moeten we zeggen dat het verlagen er meestal niet in zit. Toch weten we de prijsverhogingen meestal te beperken door iets op de marges in te leveren. Maar de laatste tijd is door allerlei oorzaken in de wereld ook de marge flink onder druk komen te staan. Dat is voor ons aanleiding geweest om een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken tussen de kosten voor het verzenden van de producten uit onze online winkel.

De kosten per methode

Er worden standaard tarieven gehandhaafd voor zendingen binnen Nederland. Voor zendingen buiten Nederland worden berekeningen door ons systeem gemaakt en worden de totale kosten voor verzending vooraf getoond. Dus nog voor het afrekenen heeft plaatsgevonden.

Dit zijn de tarieven voor verzending vanaf 1 januari 2023:

Nederland

  • brievenbuspost zonder track & trace € 4.-
  • brievenbuspakje met track & trace € 5.-
  • pakketpost met track & trace € 7.-
  • pakketpost met track & trace naar een afhaallocatie € 7,50

België

  • brievenbuspost zonder track & trace € 5.-
  • pakketpost met track & trace € 8.-
  • paketpost met track & trace naar een afhaalpunt € 7,50

Andere landen

De tarieven van andere landen zijn onderhevig aan de kosten van het verpakken, de verzendmethode, het gewicht en eventuele douanekosten en toeslagen. Je kunt tijdens het afronden van je order de exacte verzendkosten altijd eerst bekijken voor je afrekent.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *