Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De weegschaal die kan tellen

mrt 28, 2024
Telweegschaal actie

Als je uit bent op precisie en nauwkeurigheid, wanneer elke gram telt, dan moet je je aandacht vestigen op de CTS 600 zich presenteert als de ultieme telweegschaal. Of je nu een hobbyist bent, een professional in een laboratorium, of een juwelier, de aanschaf van een kwalitatief hoogwaardige weegschaal is essentieel. In deze blog ontdek je waarom de CTS 600 de weegschaal is die je nodig hebt en waarom ‘weegschaal kopen’ bovenaan je to-do lijst zou moeten staan.

Luxe telweegschaal

De CTS 600 onderscheidt zich door zijn precisie en veelzijdigheid. Met een capaciteit van 600 gram en een ongekende nauwkeurigheid van 0.01 gram, is deze weegschaal uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een betrouwbare meting. Het RVS weegplateau, gemakkelijk afleesbare display, rubberen verstelbare pootjes, en waterpasindicator verzekeren dat je metingen altijd correct zijn. De toevoeging van een glazen windkap met drie schuifdeurtjes en de optie om te werken op accu of netstroom maken de CTS 600 uitermate geschikt voor zowel mobiel als stationair gebruik.

2 simpele telmethodes

Flexibiliteit in functionaliteit is waar de CTS 600 in excelleert. Deze weegschaal biedt twee simpele telmethodes die eenvoudig te programmeren zijn. Of je nu een referentieaantal gebruikt of het exacte gewicht van één of meerdere items instelt, de CTS 600 past zich aan jouw behoeften aan.

Altijd accuraat tellen

Nauwkeurigheid is de hoeksteen van elke meting. De CTS 600 herberekent automatisch het gemiddelde gewicht bij het plaatsen van meer items en waarschuwt wanneer het referentieaantal te laag is voor een accurate telling. Dit garandeert dat je altijd vertrouwen kunt hebben in de resultaten.

Tare functie

Veelzijdigheid stopt niet bij tellen alleen. De CTS 600 is uitgerust met een tare functie waarmee je het gewicht van een container kunt negeren, zodat je enkel het gewicht van de inhoud meet. Of je nu een klein bakje of een meegeleverd schaaltje gebruikt, je weegt precies wat je nodig hebt.

Display met instelbare helderheid

Geen enkele werkomgeving is hetzelfde. Daarom biedt de CTS 600 een display met instelbare helderheid, ideaal voor omstandigheden met veel zonlicht of andere sterke lichtbronnen. Dit zorgt ervoor dat je het display altijd duidelijk kunt aflezen, ongeacht de lichtomstandigheden.

Telweegschaal display

Specificaties weegschaal

De CTS 600 komt met indrukwekkende specificaties die aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers voldoen:

  • Afmetingen: 300x230x265mm (lxbxh)
  • Plateau afmetingen: 135x120mm (lxb)
  • Capaciteit/indeling: 600g/0.01g
  • Weegeenheid: Grammen
  • Tel Functie & tarra functie
  • Voeding: Accu + Netadapter (inclusief)

Een echt precisie-instrument

De CTS 600 telweegschaal is meer dan een gewone weegschaal; het is een precisie-instrument dat ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen van nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar een ‘weegschaal kopen’ die kan tellen, kijken niet verder dan de CTS 600. Upgrade vandaag nog je gereedschapskist met deze essentiële tool en ervaar zelf de superieure kwaliteit en functionaliteit.

Pak ‘m meteen met 5 euro blogkorting

Als je op de knop hieronder drukt dan kan je ‘m meteen bestellen. En als je dan de kortingscode PASEN gebruikt, dan trekt onze computer ff mooi 5 keiharde euros af van de toch al belachelijk lage prijs. Wel kopen voor 1 april 2024, want dan verloopt deze spectaculaire weegschaal actie.