Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Glutenvrije capsules: een gezonde keuze

mrt 28, 2024
Glutenvrije capsules bij Wapwinkel

Het kopen van lege capsules biedt een uitstekende manier om je eigen supplementen, medicijnen, of kruidenpreparaten te maken. Voor diegenen onder ons die gevoelig zijn voor gluten of andere allergenen, introduceert de fabrikant Plantcaps nu een revolutionaire oplossing: glutenvrije lege capsules.

Fabrikant Plantcaps: innovatie in capsule technologie

Deze vooruitstrevende capsules zijn vervaardigd uit Pullulan, een natuurlijk polysaccharidepolymeer, via een fermentatieproces van Tapioca zonder chemische tussenkomst. Deze innovatieve aanpak garandeert dat de capsules niet alleen vrij zijn van gluten, maar ook volledig veganistisch, wat ze een uitstekende keuze maakt voor een breed publiek.

De voordelen: waarom kiezen voor glutenvrije capsules?

  • Extra glad en transparant: Deze capsules zijn opmerkelijk glad, glanzend, en volledig transparant, wat ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk maakt, maar ook makkelijker te slikken.
  • Snelle desintegratietijd: Ideaal voor diegenen die een onmiddellijke vrijgave van hun supplementen of medicatie wensen.
  • Hoge bescherming: Biedt uitstekende bescherming tegen oxidatie, wat de houdbaarheid en effectiviteit van het ingekapselde product verhoogt.

Glutenvrije Capsules Zijn:

  • Geschikt voor mensen met coeliakie: Een veilige optie voor iedereen die een strikt glutenvrij dieet moet volgen.
  • Een gezondere optie: Vervaardigd uit plantaardige cellulose, een welkome verandering van de vaak dierlijke gelatinecapsules.
  • Gemakkelijk te slikken: Hun ontwerp zorgt ervoor dat ze net zo gemakkelijk te gebruiken zijn als andere capsules.
  • Minder kans op allergische reacties: Vermindert het risico op ongewenste reacties voor diegenen met specifieke allergieën.
  • Breder bereik van toepassingen: Geschikt voor een veelzijdigheid aan producten, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breder publiek.