Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De wietberichten vliegen je om de oren

nov 15, 2018
Hoe kweek je wiet

De kansloze strijd tegen de wiet lijkt alsmaar heftiger te worden. De politie heeft kennelijk mankracht over, want de ene na de andere wietkwekerij wordt momenteel opgerold. Niet dat het zin heeft, maar ze doen het toch.

Hulst

Hulst – De politie hield woensdag 14 november 2018 rond 11u20 een 33-jarige bewoner op de Sportlaan en een 29-jarige bewoner aan, omdat de politie een hennepkwekerij in hun woning vond.

De politie vermoedde dat in een woning aan de Sportlaan en in een woning aan de Vondelstraat een hennepkwekerij aanwezig was. Deze zaken staan los van elkaar, maar woensdagochtend gingen agenten voor onderzoek naar beide woningen en ze vonden ongeveer 50 hennepplanten in iedere woning. Ook is er materiaal, zoals lampen in beslag genomen. Beide bewoners zijn aangehouden en zitten vast voor onderzoek.

Standdaarbuiten

Standdaarbuiten – De politie hield woensdag 14 november 2018 rond 09.00 uur vier bewoners aan, omdat in hun woning aan de Molendijk een hennepkwekerij werd aangetroffen.

De politie vermoedde dat in een woning aan de Molendijk een hennepkwekerij aanwezig was. Woensdagochtend gingen agenten voor onderzoek naar het pand en ze vonden ruim 800 hennepplanten. Ook nam de politie motoren, auto’s en een geluidsinstallatie in beslag, omdat er mogelijk sprake is van wederrechtelijk verkregen voordeel. De bewoners zijn aangehouden en zitten vast voor onderzoek. Het gaat om drie vrouwen in de leeftijd van 16, 19 en 56 jaar en een 61-jarige man.

Roosendaal

Roosendaal – De politie vond woensdag 14 november 2018 in een woning aan de Zwaanhoefstraat een hennepkwekerij.

De politie vond in een woning aan de Zwaanhoefstraat planten in drie verschillende ruimtes. In een ruimte stonden 176 moederplanten waarvan al meerdere malen stekken waren vervaardigd. Bij berekening waren er 5280 hennepstekken van deze planten verkregen. In een andere ruimte vonden agenten nog 504 hennepstekken. In de derde ruimte in de woning werd een gemiddelde oogstrijpe kweek aangetroffen met 100 oogstrijpe hennepplanten. De elektriciteit werd illegaal afgetakt en daarom is deze woning van het energienetwerk afgesloten.

Zwolle

Zwolle – Een 33-jarige Zwollenaar is dinsdagavond door de politie aangehouden in zijn woning aan de Lassuslaan in de wijk Holtenbroek.

Eerder die dag bedreigde de man telefonisch een tankstation medewerkster. De politie ging naar zijn woning om hem hier over te spreken. Tot verbazing van de agenten stonden ze plotseling in een kleine wietkwekerij met 46 stekken.

De kwekerij is geruimd.

Gelukkig is door alle acties geen euro belastinggeld verspild, Nederland een stuk veiliger en worden uw kinderen niet meer verslaafd aan drugs.