Paddo growkit kopen is eerst goed lezen

paddo kweeksets kopen

Niets leuker dan in deze tijd van het jaar je eigen paddo’s kweken. Maar wel onder gecontroleerde omstandigheden uiteraard met een growkit.

Growkits kiezen

Er is een enorme keuze aan growkits, eigenlijk voor elk wat wils. Sowieso zijn er growkits met een klein volume dat begint bij 250 cc. Met deze growkit heb je met een week of drie ongeveer 100 gram verse paddo’s en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. Kies je echter voor de 1200 cc versie dan loopt de oogst al op naar 400 gram en de grootste kweekset levert je bij de eerste flush zo rond de 1.000 gram verse paddo’s op.

Soorten paddo’s

Uiteraard is er niet alleen de keuze in volumes, maar zeker ook in variëteit want er zijn nogal wat soorten. En alle soorten paddo’s hebben hun eigen specifieke eigenschappen voor wat betreft de werking. De één zorgt voor een heftige en langdurige trip, bij een andere soort ervaar je juist weer prachtige visuals of wordt je zeer gevoelig en diepzinnig.
Je begrijpt, een goede reden om je eerst eens goed te verdiepen in de verschillende soorten paddo’s.

Tijdens de kweek

Een mooi tijdstip om je eens te verdiepen in het gebruik van paddo’s en de verschillende uitwerkingen is tijdens de kweek. Vanaf het moment dat je kweekset in huis staat totdat je voor het eerst kunt oogsten zijn er namelijk tenminste drie weken verstreken.
In die tijd kan je mooi eens rondvragen bij je vrienden, wat op Google opzoeken of een bericht plaatsen in een forum.

Er zijn zelfs complete websites zie zich volledige gespecialiseerd hebben in paddowkeek.

Huidige soorten kweeksets

Momenteel zijn er een flink aantal soorten kweeksets verkrijgbaar. De soorten die er zijn kennen de volgende namen:

Wat kan je verwachten

Paddo’s bevatten de werkzame stof psilocibine en psilocine. Psilocibine wordt in het lichaam omgezet in psilocine. Psilocine zorgt ervoor dat je hersenen zintuiglijke waarnemingen anders doorgegeven. Wat je tijdens een trip ervaart kan mooier zijn dan het mooiste dat je ooit nuchter hebt ervaren, het lijkt alsof je stukjes in je hersenen opent die normaal gesloten blijven. Maar ervaringen kunnen mooi zijn, maar ook angstig. Het is onvoorspelbaar wat er precies gaat gebeuren.

Goede en slechte trips

Een trip kan alle kanten opgaan en de trip kan ook donkere kanten van jezelf naar boven brengen. De trip is milder dan bij LSD maar veel sterker dan bij hasj en wiet.
Het is een feit dat de geestelijke gesteldheid op het moment van inname van je paddo’s vaak wordt versterkt. Met andere woorden: als je je kut voelt dan kan je beter niet aan een trip beginnen.

Globaal kan je de effecten tijdens je paddotrip opdelen:

  • je voelt en ziet zaken anders
  • je stemming zal veranderen
  • het besef van tijd verdwijnt
  • je denkt dieper na over alles
  • je lichaam zal anders reageren op prikkels

Goed, je huiswerk gedaan door deze pagina gelezen te hebben, dan is het tijd om je paddo kweekset te bestellen. En als je kweeksetje dan is geleverd, dan tref je in het geval van Growkit.com setjes de volgende handleiding aan om meteen aan de slag te kunnen:

Paddo kweekset handleiding

Stap 1

Was je handen grondig en maak de buitenkant van de GrowKit schoon met een schone, natte doek. Verwijder de deksel, maar bewaar deze voor stap 3.

Stap 2

Maak met een schone vork wat gaatjes in de toplaag. Verdeel de gaatjes regelmatig over de GrowKit (6 tot 8 rijen gaatjes is genoeg). Hierdoor kan de substantie het water beter absorberen.

Stap 3

Vul de GrowKit met lauw water (20ºC) tot aan de rand. Plaats de deksel terug en laat de GrowKit één uur weken.

Stap 4

Na het weken haal je de deksel van de GrowKit en giet je voorzichtig het overtollige water weg. Laat de GrowKit 5 a 10 seconde uitlekken.

Stap 5

Voeg lauw water (20ºC) toe aan de groeizak.

  • Voor de 2100cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter)
  • Voor de 1200cc GrowKit: 2 kopjes (0,5 liter)
  • Voor de 250 cc GrowKit: 1 kopje (0,25 liter)

Plaats de GrowKit in de groeizak. Zorg dat het water niet over de rand van de GrowKit komt.

Stap 6

Sluit de groeizak door een omslag te maken aan de bovenzijde en deze vast te zetten met twee paperclips (onderdeel van het GrowKit-pakket).

Stap 7

Zet de GrowKit op een plek buiten direct zonlicht. Zet de growkit niet onder een lamp en niet op of dichtbij een verwarmings- of hittebron. De ideale temperatuur is tussen de 20 en 25ºC. Wees er zeker van dat de temperatuur niet boven de 35ºC uitkomt. Te hoge temperaturen zorgen ervoor dat de paddenstoel niet overleeft.

Stap 8

Open dagelijks de groeizak voor verse lucht en bevochtig de GrowKit dagelijks met een plantenspuit. 1-2 keer benevelen is voldoende. Dit is ook belangrijk na de oogst.

Stap 9

Na ongeveer 2-3 weken zijn de eerste paddenstoelen zichtbaar (pinheads). Dit kan echter ook langer duren. Wees geduldig.

Stap 10

De paddenstoelen moeten geoogst worden vlak voordat het vliesje onder de hoed los begint te komen. De oogst: pak de steel voorzichtig vast, draai de steel rustig links- en rechtsom en trek hem dan rustig omhoog om de paddenstoel er zo compleet mogelijk uit te trekken. Op deze manier is het mogelijk dat er weer nieuwe paddenstoelen gaan groeien.

ENJOY!

Nieuwe oogst

Na de oogst de oppervlakte van de GrowKit schoonmaken en de oude en dode paddenstoelen verwijderen, zodat nieuwe paddenstoelen de mogelijkheid hebben om te groeien. Zet de GrowKit voor het beste resultaat een nacht in de koelkast. Let op! Niet kouder dan 2ºC.

Dan vanaf stap 5 opnieuw beginnen voor een volgende oogst. Let op! De eerste keer extra goed de toplaag besproeien.

Tips

Het ideale klimaat is 22ºC.(gebruik een Paddokweekset thermomat!)
Zet als de pinheads opkomen, de GrowKit één nacht op een koele plek, bijvoorbeeld in de schuur. De temperatuurdaling zorgt ervoor dat de paddenstoelen het idee krijgen de herfst in aantocht is. Hierdoor zullen ze extra paddenstoelen vormen met als resultaat een snellere oogst en hogere opbrengst.

Neem eens een kijkje op www.paddokweek.nl

paddo kweeksets kopen

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *