Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dealer bewaart drugs in huis

feb 6, 2018
ton heroine Antwerpen

Waalwijk – Na een kort onderzoek heeft de politie vrijdag een drugsdealer aangehouden. De verdachte had zijn gigantische voorraad drugs in zijn huis verstopt.

Verschillende verraders anonieme tips hebben agenten van het politieteam Langstraat op het spoor gezet van een drugsdealer. Bij het team waren meerdere meldingen binnen gekomen dat er vanuit een woning in de wijk Meerdijk gedeald zou worden. Er werd een onderzoeksteam samengesteld (…) die de meldingen onderzocht. Al snel kwamen ze uit bij een woning waar het om ging en bij de 25-jarige bewoner. Er werd besloten om op vrijdag 2 februari 2017 actie tegen de dealer te ondernemen. Al snel had het team enkele kopers gesproken die drugs van de verdachte hadden gekocht. Om 21.40 uur werd de verdachte op straat aangehouden en om 22.00 uur viel de politie het huis binnen. In de woning werd bijna 40 gram (…) harddrugs en enkele tientallen (…) grammen softdrugs gevonden. Alles is in beslag genomen en de verdachte is naar het bureau gebracht. Hij zal maandag voor de Rechter-Commissaris geleid worden.

De kosten/baten analyse blijft helaas uit in het persbericht van de politie. Wij mikken op enkele tienduizenden euro’s tegenover een taakstrafje van 120 uur schoffelen. Gelukkig is er de komende maanden geen korreltje drugs meer te krijgen in Waalwijk en omgeving. Dat wordt een saai carnaval.

Bron: politie.nl