Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dealer gepakt in Oosterhout

apr 7, 2021
Mini sluitzakjes

Je kent ze wel, van die mannen die in Marbella een huis in de heuvels hebben met zeezicht, een jacht in de haven van 26 meter, twee Ferrari’s voor de deur en een kluis waarvan de deur niet meer dicht kan door het vele papiergeld. Of het leven van een 18 jarige Oosterhouter er ook zo uit zou zien binnenkort zullen we nooit weten want hij werd vroegtijdig gepakt.

Vijf zakjes

Oosterhout – Een 18-jarige Oosterhouter is maandag 5 april 2021 omstreeks 20.25 uur op de Prins Frederikstraat aangehouden ter zake drugsbezit. Hij had vijf zakjes wiet bij zich. De politie onderzoekt of de Oosterhouter zich ook bezig houdt met het dealen van drugs.

Controle

Agenten controleerden maandagavond op de Prins Frederikstraat een auto bestuurd door een 18-jarige Oosterhouter. De dienders viel de auto in het centrum op omdat de bestuurder nabij de Rutselboslaan even stil stond en op de Teilingen langs de weg stopte en iemand uit liet stappen.

Navraag

Bij navraag bij de meldkamer bleek dat op het voertuig de aandacht gevestigd werd vanwege mogelijk drugs dealen. De bestuurder overhandigde desgevraagd een zak met daarin vijf gripzakjes wiet. Het gaat om bij elkaar 8 gram netto. Bij verder onderzoek werden in het dashboard kastje nog een aantal lege gripzakjes aangetroffen. Ook had hij 415 euro aan contant geld en twee mobiele telefoons bij zich. Hij is aangehouden en ingesloten in het cellencomplex.

Bron: politie.nl

er is natuurlijk niemand die een kosten/baten analyse los durft te laten op een zaak als deze

Redactie