Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Feesten is illegaal in 2021

DoorRedactie

apr 7, 2021 , , ,
Party people

Wie dit bericht in 2018 gelezen zou hebben die had gedacht dat hij met een satire website van doen had. Maar helaas blijkt het de gruwelijke werkelijkheid ni 2021. Een feest met zeker 120 bezoekers in Utrecht is vannacht beëindigd door de politie.

Organisatie

De organisatie bleek in handen van acht personen en bij de controle van de politie waren er 54 feestgangers die zich niet konden legitimeren zijn aangehouden en kregen een boete. De rest van de bezoekers kreeg alleen een boete wegens overtreding van de corona regels. Het illegale feest was voorzien van catering en vond plaats op een industrieterrein.. De politie kreeg rond 23.00 uur in de gaten dat in een loods veel mensen bij elkaar waren. De situatie is een tijdje geobserveerd voordat het feest werd beëindigd

“De loods stond vol met feestende mensen. Er was een dj, de muziek stond hard en er werd volop gedanst”, zegt een politiewoordvoerder tegen RTV Utrecht.

Op de vlucht

Veel van de aanwezige feestgangers sloegen op de vlucht toen de politie het feest beëindigde. Maar daar had de politie al rekening mee gehouden door buiten de loods ook politie neer te zetten die de illegale levensgenieters stonden op te wachten. Uiteraard kregen de bezoekers een bekeuring.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *