Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Deurwaarder Spijkenisse treft grondstoffen

aug 3, 2022

Nissewaard – Agenten die dinsdag een deurwaarder assisteerden bij een uitzetting, troffen in het pand een grote hoeveelheid materialen die waarschijnlijk gebruikt werden bij het vervaardigen of voor het bewerken van drugs. De materialen stonden in een bedrijfspand aan de Ir. Herman de Grootweg in Spijkenisse.

Deurwaarder wilde uitzetten

Een deurwaarder stond dinsdag 2 augustus voor de taak een huurder uit een bedrijfspand aan de ir. Herman de Grootweg te zetten. De politie was aanwezig ter assisitentie. In het pand troffen zij jerrycans en andere materialen waarvan het vermoeden bestond dat deze gebruikt werden voor het maken danwel bewerken van drugs. De Forensische Opsporing voerde een eerste onderzoek ter plaatse uit. Na het eerste onderzoek en het veilig stellen van onderzoeksmateriaal werd onder leiding van het LFO gezorgd voor veilige afvoer en vernietiging van de materialen.

Nader onderzoek

De politie doet nader onderzoek naar de materialen, de praktijken die in het pand kunnen hebben plaatsgevonden en wie hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Er is vooralsnog geen verdachte aangehouden.

Bron en foto: politie.nl