Dieptrieste roep om aandacht politie Dieren

Net als je denkt dat het niveau van de politie echt niet lager kan afdalen, dan komt de politie uit de gemeente Dieren met een Facebook bericht.

In een slappe, slechte en volstrekt mislukte poging om grappig te zijn, maken ze melding van een opgerolde wietkwekerij (denken we, want wij spreken de taal niet die ze tikken). Dit lezen we:

Omdat wij wat meer jeugdige volgers willen zullen wij dit bericht in straattaal schrijven:
Dagelijkse torie tijdens workko
Na een anonieme snitch uit de hood kwam er een message bij de scotoe in Dieren terecht. De message was dat er een beetje wierie werd gekweekt in een osso aan de mezenlaan. Die papi, die zich recherche noemt heeft vervolgens een beetje lopen checke daar. Hij werd parra en zei dat er veeeeel verse wierie stond om geklaard te worden.
Wij zijn vervolgens naar die osso gegaan. Daar bosden we de deur in met een bonkoe. We zagen daaro bijna 3 barkie aan planten staan. Alle wierie hebben we brokko gemaakt en geveegd. Geen wederrechterlijk verkregen doekoe voor die chiengbwoii!!
Challas

250 wietplanten vernietigd, dat zal ze leren daar in Dieren. Einde criminaliteit, coffeeshops is de regio zonder voorraad en wellicht een uithuiszetting. En wat fijn is, is dat de politie, het ruimingsbedrijf, de recherche, de OVJ, de rechter, de reclassering, de mensen van het energiebedrijf, de deurwaarder en de mensen van het CJIB weer wel verzekerd zijn van wat werk.

Stop de kansloze oorloge tegen een plant en legaliseer het naar Amerikaans voorbeeld. Dit is dweilen met de (geld)kraan open.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *