Doden in Enschede waren wietcriminelen

DoorRedactie

nov 14, 2018 #doden, #enschede, #growshop
afzetlint

Eigenlijk zijn de vier personen die door kogels om het leven zijn gekomen in een bedrijfspand (Growshop) in Enschede slachtoffer van het huidige wietbeleid. Als wiet gelegaliseerd was, dan zou dit geweld niet hebben plaatsgevonden immers.

De bovenstaande zin in natuurlijk net zoveel onzin als de uitspraken van de politie dat iemand die een pilletje slikt bijdraagt aan de criminaliteit. Maar het is toch iets om even te laten bezinken. We willen toch niet blijven hangen in de zinloze oorlog tegen de wietplant?

17 kilo wiet

Twee van de vier mannen die dinsdag dood werden aangetroffen in een bedrijfspand in Enschede werden in juni opgepakt na de vondst van 17 kilo gedroogde wiettoppen hetzelfde pand. Dat bevestigde de politie woensdag tijdens een persconferentie.

Enschede, Hengelo, Arnhem

Het gaat om een 43-jarige man uit Enschede en een 34-jarige man uit Hengelo. De twee andere slachtoffers zijn een 27-jarige man uit Hengelo en een 62-jarige man uit Arnhem. Zij zijn allen vermoedelijk met kogels om het leven gebracht.

afzetlint

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *