Domburg is weer veilig mensen

Domburg – Agenten hebben zaterdag 14 augustus rond 16.50 uur aan het Burgemeester van Teylingenpark 27-jarige man uit Tholen aangehouden. Hij had inbrekerswerktuigen bij zich, zat onder invloed van drugs achter het stuur en wordt verdacht van witwassen.

Vervelend

De verdachte zat samen met nog twee mannen in een auto die door de politie gecontroleerd werd. Het drietal gedroeg zich direct zeer vervelend tegen de agenten. De bestuurder van de auto, een 27-jarige man uit Tholen, bleek na een speekseltest mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur te zitten. In de kofferbak van zijn auto vonden agenten inbrekerswerktuigen.

Geen inkomen

De man is vervolgens aangehouden voor rijden onder invloed en witwassen. Dit laatste omdat hij op papier geen inkomen heeft, maar wel in het bezit was van een luxe Mercedes. Bovendien had hij ook een flink geldbedrag op zak. De inbrekerswerktuigen en zijn auto zijn in beslag genomen. Voor het bezit van de gereedschappen krijgt de verdachte een proces-verbaal.

Ingesloten

De man is overgebracht naar het politiebureau waar bloed bij hem is afgenomen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *