Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Doorgereden na ongeval en onder invloed van drugs

aanhouding

Roosendaal – Een 35-jarige vrouw uit Roosendaal is zondagavond 12 december aangehouden nadat zij op de Brugstraat een aanrijding had veroorzaakt en daarna is doorgereden.

Slingerend

Omstreeks 22.15 uur zag een bestuurder op de Brugstraat dat er achter hem een auto nogal slingerend aan kwam gereden. De bestuurder stopte om een aanrijding te voorkomen maar bij het voorbij rijden raakte de vrouw de auto van het slachtoffer. De automobiliste stopte niet. De gealarmeerde agenten zagen de vrouw op de Professor Aalbersestraat stoppen en uit de auto te stappen om te voet verder te gaan. Agenten hebben haar aangehouden.

Speekseltest

Uit een speekseltest bleek dat zij vermoedelijk onder invloed van drugs was. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen. De vrouw zit vast voor verder onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *