Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dordtse drugsdealer opgepakt

Aanhouding

Dordrecht – Een 44-jarige man uit Zwijndrecht is eind november aangehouden in een pand aan de Sint Jorisweg in Dordrecht. Hij wordt verdacht van het dealen in harddrugs. De politie kwam de man op het spoor nadat meerdere mensen hem hadden verraden anoniem hadden gemeld dat er drugs gedeald zou worden op het adres.

In de gaten

Na de Meld Misdaad Anoniem (MMA) meldingen heeft de politie het pand aan de Sint Jorisweg een tijd onopvallend in de gaten te houden. Toen vastgesteld werd dat er inderdaad gedeald werd, greep de politie in en pakte de man op. Tijdens zijn aanhouding gooide de verdachte een zakje weg. Dit werd door agenten teruggevonden en bleek later te gaan om bijna 100 gram cocaïne. De 44-jarige man zit momenteel nog vast en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Doorzocht

Het pand van de dealer is na zijn aanhouding ook direct doorzocht. Tijdens de doorzoeking werden onder meer materialen gevonden voor het maken van verdovende middelen.

Bron: politie.nl, foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *