Automobilist belandt in voortuin Assendelft

Assendelft – De politie heeft dinsdagmiddag na een achtervolging een 33-jarige man uit Zaanstad aangehouden. De automobilist negeerde bij een verkeerscontrole van de politie in Assendelft een stopteken. Na een achtervolging reed hij tegen een politievoertuig aan en belandde in een voortuin aan de Fresiastraat in Wormerveer.

Genegeerd stopteken

Rond 15.45 uur voerde de politie een verkeerscontrole uit op de Noorderveenweg toen de automobilist het stopteken van een agent negeerde. Vervolgens ging hij ervandoor. Bij de achtervolging kwam de auto op de Fresiastraat in Wormerveer in botsing met een politievoertuig en eindigde in een voortuin. Niemand raakte bij het incident gewond, wel is er de nodige schade gemaakt.

Ingesloten

De bestuurder werd direct aangehouden voor het negeren van een stopteken en ingesloten voor verhoor. Omdat hij mogelijk onder invloed van alcohol of drugs was, is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over enige tijd bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Inmiddels is de Zaankanter heengezonden en zal hij zich op een later moment moeten verantwoorden voor de rechter.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *