Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dordtse politie doet een megavangst

Dealer Stadspolders Dordrecht

Op de Facebook pagina van de Politie Dordrecht lezen we dat de blauwpetten aldaar een flinke dealer hebben opgepakt. Uit Zwijndrecht afkomstig ook nog.

Drugsdealer

Op dinsdag 22 februari 2022 is er een 24 jarige bewoner uit Zwijndrecht aangehouden na een melding omtrent het dealen van drugs in de wijk Stadspolders. De verdachte werd kort hierna, naar aanleiding van de melding, gecontroleerd op de Amalia van Solmsstraat in de wijk Krispijn in Dordrecht.

Harddrugs

Tijdens de controle werd in de auto van de verdachte harddrugs aangetroffen. De verdachte is ingesloten op het politiebureau. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt. Naast het proces verbaal zal er een waarschuwing last onder dwangsom worden uitgereikt aan de verdachte. Bij een volgende constatering zal er door de Gemeente Dordrecht een last onder dwangsom worden opgelegd aan de verdachte.

Bron en foto: Facebook pagina politie Dordrecht

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *