Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drietal gepakt met drugs in Zoetermeer

nov 8, 2023
angst

In Zoetermeer heeft de politie recentelijk drie mannen gearresteerd op verdenking van de handel in verdovende middelen en medeplichtigheid. Het betreft een 23-jarige, een 31-jarige en een 60-jarige man, allen afkomstig uit Zoetermeer.

Drugsdeal

Op zondag 5 november zagen politieagenten een vermoedelijke drugsdeal plaatsvinden op straat, voor een woning gelegen aan de Roxenissestraat. Hierop werd de 31-jarige verdachte gearresteerd voor zijn betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen. Naar aanleiding van deze arrestatie werd er een huiszoeking uitgevoerd in dezelfde woonplaats, op het adres Napelsgeel. Hierbij werden verschillende soorten drugs en geld in beslag genomen. Tijdens deze operatie werd ook een 60-jarige inwoner van Zoetermeer aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan de handel in verdovende middelen. Beide mannen zijn na verhoor op vrije voeten gesteld en wachten op de beslissing van het Openbaar Ministerie.

Heterdaad

Een week eerder, op vrijdag 27 oktober, heeft de politie een 23-jarige man op heterdaad betrapt en gearresteerd op de Van Leeuwenhoeklaan. Dit gebeurde nadat agenten een mogelijke drugsdeal hadden waargenomen. Bij de arrestatie van deze man werden drugs en een geldbedrag aangetroffen, welke in beslag zijn genomen voor verder onderzoek. De verdachte zit momenteel nog vast.

De politie onderzoekt momenteel of er een verband bestaat tussen de twee zaken.