Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drinken, blowen, snuiven en autorijden

Joint

Er zijn van die dingen die je beter kunt laten voor je de sleutels in het contactslot van je moordwapen omdraait. En dat zijn alcohol en drugs gebruiken. Maar voor een mafklapper uit Ovezande was deze stelregel niet van toepassing vond hij zelf.

Een 26-jarige bestuurder uit Ovezande is zondagochtend na met zijn auto vlakbij de A58 bij Goes in de sloot te zijn geraakt op de vlucht geslagen.

Auto in sloot

Om 2.45 uur ’s nachts kregen de hulpdiensten een melding dat er een auto in de sloot zou liggen. De brandweer en agenten kwamen snel ter plaatse onderzochten vervolgens in en rondom de auto maar troffen geen persoon aan. Aan de hand van het kenteken kon de eigenaar al snel worden opgespoord.

Man uit Ovezande

De politie trof een 26-jarige man uit Ovezande aan in een woning in Heinkenszand. Een afgenomen blaastest wees uit dat hij ten tijde van het rijden vermoedelijk te veel alcohol had gedronken. En ook een afgenomen speeksel test was raak; de man had THC en amfetamine (speed) sporen in zijn speeksel. Dat gaf aanleiding tot het afnemen van wat bloed. Dat wordt door het NFI verder onderzocht.

Rijbewijs ingevorder

Het rijbewijs van de potentiële moordenaar is ingevorderd. Hij wordt later nog verhoord voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *