Briljante marketing: chocolade challenge

Je bent ondernemer en je zoekt naar een unieke marketing formule om je product in de markt te zetten. En opeens zie je het licht. Je gooit er een sausje over met een ernstige ziekte en je lanceert het als een chocolade challenge. Bingo.

Choco challenge

We hebben het over de Choco Challenge. Een stuk chocolade kopen, opeten en dat filmen. Easy job, denk je… maar daar komen we zo op terug. Feit is dat de bedenker van die unieke concept zwaar binnenloopt met de verkoop van de chocolade en als je nu bestelt dan gaan ze op zijn vroegst over 10 dagen pas versturen.

De fuego box met één stukje chocolade

De Fuego Box is een doosje met daarin een klein klote stukje chocolade. Deze chocolade is rijkelijk voorzien van de peper met de naam Black Reaper. Een tot nog toe redelijk onbekende pepersoort. Hij schijnt nog heter te zijn dan de Carolina Reaper en die is bekend als de sterkste pepersoort op aarde.

te tekst gaat verder onder de afbeelding

Ontdekt door Youtube

Ondertussen heeft YouTube deze hete reep ook ontdekt en aldus is de The Choco Challenge geborenDe uitdaging is simpel. Probeer de reep volledig op te eten zonder out te gaan. Je kan je ervaringen (laten) filmen en delen, of het meteen doorsturen naar de makers bij Fuego Box en zo misschien een voorraad pikante sausjes voor een heel jaar winnen. Je draagt door de aankoop in elk geval bij aan het onderzoek naar prostaatkanker.

Video kijken

Dit is één van de vele Chocolate Challenge filmpjes op Youtube

Wij houden het voorlopig nog even bij onze eigen overheerlijke cannabis chocolade met gemalen hennepzaad.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *