Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs aangetroffen in container met fruit

DoorRedactie

mei 22, 2019 , , ,
Container scanner

Bij het openen van een container vonden medewerkers dinsdag bij een fruithandelaar in Hedel verdovende middelen tussen het fruit. De aangetroffen lading heeft waarschijnlijk een flinke straatwaarde, gelet op de speciale politie-eenheid die de boel bewaakt.

Al eerder drugs aangetroffen

De verdovende middelen zijn inmiddels door de politie in veiligheid gebracht, weg van het terrein van De Groot. Vorig jaar was het ook al een keer prijs bij dezelfde groothandel in Hedel. Toen werd er tussen de bananen een flinke lading drugs gevonden. Een verdacht persoon reed toen rondom het bedrijf. Een bewakingseenheid staat nu bij de poort ter bescherming van eventuele criminelen die de gevonden lading nog willen ‘oppikken’.

Twaalf kilo coke

Het zit de groothandelaar De Groot niet echt mee. Drugscriminelen blijven maar gebruik maken van de transportroutes van de groothandel. In mei 2017 werd er twaalf kilo cocaïne gevonden. Vorig jaar werden vier mannen opgepakt die op zoek waren naar een verstopte lading. Ze hadden een vuurwapen bij zich en na de zoveelste drugsvondst stortte ook het dak van de groothandel in door hevige regenval.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *