Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs en vuurwerk bij Rijenaar in de auto

DoorRedactie

mei 21, 2019 , , ,
ghb

Een 33-jarige man uit Rijen is maandag 20 mei 2019 omstreeks 02.10 uur tijdens een routinecontrole op de locatie La Defense (nabij industrieterrein Katsbogte) aangehouden ter zake het rijden onder invloed van drugs en het bezit daarvan. Ook werd in zijn auto illegaal vuurwerk aangetroffen. Op het bureau bleek dat de verdachte ook drugs in zijn onderbroek had verstopt.

Bestuurder kwam al voor

Agenten zagen vannacht op de Turnhoutsebaan een personenauto van het merk Volkswagen rijden.  Ze gaven een stopteken waaraan door de bestuurder werd voldaan. De bestuurder bleek voor te komen ter zake het rijden onder invloed van drugs. De agenten vroegen daarop of hij drugs bij zich had. Hij ontkende dat en gaf ook toestemming om zijn auto te doorzoeken.

GHB, amfetamine en vuurwerk

Op de bijrijdersstoel lag een tas met daarin een flacon GHB en twee boterhamzakjes met een pastachtige amfetamine. In de kofferbak lagen 6 stuks illegaal vuurwerk, zogenaamd 4 inch shells. Hierop werd de bestuurder aangehouden. Een speekseltest wees uit dat hij onder invloed was van amfetamine. Een GGD-arts heeft bloed afgenomen. Het rijbewijs is ingevorderd.
 

Nog meer drugs

In het cellencomplex bleek dat hij in zijn onderbroek nog vier kleine flesjes GHB en een boterhamzakje met speed/amfetamine verstopt had.  Ook in de slaapkamer van zijn woning is ook nog circa 26 en grammen amfetamine en 4 XTC pillen aangetroffen. Hij ontkent een drugsdealer te zijn. Volgens hem zijn de drugs voor eigen gebruik en vrienden. Hij gaf toe dat hij twee lijntjes amfetamine had gebruikt voordat hij ging autorijden.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *