Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs, hoe zit dat nou eigenlijk

DoorRedactie

okt 28, 2018 , , ,
drugs

Over drugs

Het gebruik van drugs zal bij vrijwel iedereen invloed hebben op je gedrag en je reactievermogen. Gebruik dus nooit drugs wanneer je iets moet doen waarbij een serieuze concentratie nodig is, als je een voertuig moet besturen of als je machines moet bedienen. Drugs is een serieuze zaak, ook als je een ervaren gebruiker bent! Gebruik ook nooit drugs in het bijzijn van kinderen!

Balans vinden

Zoals met ieder product dat je denkvermogen en reactiesnelheid beïnvloed zoals alcohol, medicijnen en andere door de overheid geaccepteerde middelen, is het de verantwoording van de gebruiker en de kunst om de balans te vinden tot een hoeveelheid waarbij het voldoende is om het effect te voelen, maar niet zoveel dat de controle kwijt is. Te veel verdovende middelen levert uitsluitend schade aan je gezondheid op en geeft vaak vervelende overlast aan je omgeving.

Je moet het zelf weten

Wapwinkel is van mening dat een ieder vrij is om te doen met zijn of haar eigen lichaam. De overheid denkt daar soms anders over, maar is daarin selectief. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het wel is toegestaan om alcohol te gebruiken, produceren en verhandelen; maar GHB is ten strengste verboden. Hetzelfde geldt voor nicotine.
Vaak wordt het gebruik van drugs gerelateerd aan schade op je gezondheid. Toch zijn er geen overtuigende bewijzen dat sommige soorten drugs ook daadwerkelijk je gezondheid schaden. Ja, die van alcohol: als je daar te veel van gebruikt levert de lange duur gebruik schade op aan je lever en nieren. Zoals eigenlijk met alles geldt: te veel is nooit goed. Zo ook met drugs!
Hieronder een lijstje met sites die je allerlei info verschaffen over (het gebruik van) drugs:

TESTEN = WETEN!
Wie, ondanks alle waarschuwingen, toch drugs wil gaan gebruiken, doet er goed aan om deze eerst te testen. Er is bijzonder veel troep op de markt waar nagenoeg geen controle op is. Drugsproducenten kunnen van alles en nog wat in jouw favoriete drugs stoppen.
Speciaal voor cocaïne zijn er twee testen ontwikkeld: de test van Wapwinkel: Cocaïne test en die van EZ: test white
Wie zijn xtc of speed of mdma wil testen, doet er goed aan de EZ-test extreme in huis te nemen. Deze test is de meest complete voor particulieren op de markt.

XTC gevaarlijk

Rotzooi, troep, slecht voor je, je raakt er verslaafd aan. Veel termen die je hoort van onwetenden als ze spreken over XTC, met de werkzame stof MDMA. Maar na tientallen jaren wereldwijd te kijken naar XTC gebruikers blijkt eigenlijk dat een pilletje helemaal niet schadelijk is, je er niet verslaafd aan raakt en dat gebruik met mate ook geen overlast voor de omgeving van de gebruiker veroorzaakt. Dat is bij alcohol wel anders.

Copyright Wapwinkel © 2018, alle rechten voorbehouden.

drugs

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *