Drugskoerier ontziet niemand tijdens achtervolging

Achtervolging Antwerpen

Een drugskoerier werd in Antwerpen opgepakt na met een Nederlandse Jaguar op de vlucht te zijn geslagen voor de politie. Een chaotische, wilde achtervolging was het gevolg, die werd vastgelegd door een Vlaams tv-programma. Dit leverde zeer spectaculaire beelden op.

Opnames VTM

Toevallig maakte de zender VTMreality shows met de Belgische politie en deze week was het prijs en kon het team de achtervolging op beeld vast leggen. Op zijn vlucht rijdt hij dranghekken omver en rijdt hij zelfs twee fietsers aan. Door de smalle straatjes van Antwerpen probeert hij minutenlang uit handen van de politie te blijven.

Klemgereden

Uiteindelijk wordt hij klem gereden door een tweede surveillance auto en ‘sorry, sorry, sorry’ roepend hardhandig aangehouden.

 

Achtervolging Antwerpen

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *