Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs in auto die in sloot lag

DoorRedactie

dec 24, 2021 , , , ,
sloot, niet die uit het artikel

Hulst – Woensdagmiddag raakte op de Langeweg in Hulst een 21-jarige Rotterdamse automobilist door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg. De auto belandde in de sloot en hulpdiensten werden opgeroepen om het eenzijdig ongeval af te handelen.

Op eigen kracht

De automobilist kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen en is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was bij kennis en heeft een alcohol en speekseltest afgelegd. Beide uitslagen waren negatief.

Verdovende middelen

Omdat de man al eerder met de politie in aanraking was geweest vanwege verdenkingen die verband hielden met verdovende middelen, hebben agenten een onderzoek in zijn auto ingesteld. Aan de man werd gevraagd of hij drugs bij zich had en hij verklaarde dat dat niet het geval was. Bij zoeking in de auto troffen de agenten toch ruim 20 gram harddrugs aan.

De drugs zijn in beslag genomen. De man wordt op een later moment gehoord. Zijn auto is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald.

Bron: politie.nl

759

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *