Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs in onderbroek man

DoorRedactie

okt 26, 2020 , ,
Drugs in onderbroek

In de Nissewaard heeft de politie een 24-jarige Schiedamse drugsdealer aangehouden die zijn onderbroek vol met drugs had. Je zou maar klant zijn bij die gast…

Via Instagram

Zaterdagavond ontving het Team Ondermijning in Nissewaard informatie via Instagram van een oplettende wijkbewoner over een mogelijke drugsdeal. De politie hield daarop de man staande. ‘Hij zei onderweg te zijn naar iemand, maar wist niet naar welk adres en hoe zijn vriendin ook weer heette’ aldus de politie die dat niet zo’n geloofwaardig verhaal vond. ‘Kennelijk werden er ook wat klanten ongeduldig. Zijn telefoon bleef maar overgaan’.

Fouilleren

Besloten werd om de auto van de man te doorzoeken en om hem zelf te fouilleren. Dat laatste leverde een vondst op van een paar honderd euro en in zijn onderbroek werd een flinke voorraad drugs gevonden.

Aangehouden

De 24e jarige man is aangehouden en ingesloten voor verhoor en zijn geld, drugs, telefoons en auto zijn in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *