Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs ontdekt door brand bij buren

mei 20, 2023
niet betreden lint

Rotterdam – Bij een woning aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam brak rond het middaguur een brand uit. De bewoner was gelukkig niet thuis en niemand raakte gewond. De brandweer moest drie aangelegen woningen ontruimen en kon de brand snel onder controle krijgen.

Versnijden

Toen de brandweer de woning betrad boven de woning waar brand was, om eventuele aanwezigen in veiligheid te brengen, stuitten zij op een bijzondere vondst: een kamer waarin drugs werd versneden.

Bel de Wouten!

De politie werd direct erbij geroepen. Het blijkt om een versnijdingspand voor drugs te gaan. Alle aanwezige drugs zijn in beslaggenomen. Ook trof de politie tijdens de doorzoeking meerdere vuurwapens aan. Ook deze zijn in beslaggenomen en worden onderzocht. De bewoner kon met gemak aangehouden worden. Hij stond rustig buiten tussen andere omstanders naar de brand bij zijn onderburen te kijken.

Meegenomen

De man is direct aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Daar zal hij verhoord worden. Het gaat om een 26-jarige Rotterdammer. De politie doet onderzoek in de woning en doet verder onderzoek naar de zaak.

Bron & foto: politie.nl