Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs voor Nederland in Panama ontdekt

Coke Panama

In Panama heeft de politie drugs ontdekt die als eindbestemming Nederland had. Het betreft 643 pakketten die de Panamese politie in beslag heeft genomen.

Zeecontainer

De drugs werden gisteren door eenheden van de Panamese nationale politie aangetroffen in een container op een vrachtwagen in de haven van Manzanillo, in de Coco Solo-sector van deze baai. De container was volgens het hoofd van de politie-eenheid op weg naar Europa.

Recordvangst

Om wat voor drugs het gaat, wordt opmerkelijk genoeg niet vermeld door de politie ter plaatse. Maar jij en ik snappen natuurlijk maar al te goed dat we hier te maken hebben met een grote hoeveelheid pretpoeder, cocaïne. Geheel geen onbekend goedje voor de Panamese wouten, die alleen al in 2021 een berg in beslag nam die 126.000 kilo woog.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *