Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs was niet goed in auto verstopt

DoorRedactie

apr 16, 2020 , ,
Drugs in Leiden

Speltip #18: verstop je drugs goed. Helaas heeft nog niet iedereen deze speltip doorgekregen. De Leidse politie hield dinsdagavond 14 april op de Willem de Zwijgerlaan twee mannen aan op verdenking van handel in verdovende middelen.

Pony Pak

In hun auto werden bij een verkeerscontrole meerdere pony packs harddrugs aangetroffen. Rond 19.10 uur controleerde de politie of de auto verzekerd was. Omdat de agenten een sterke wietlucht roken, besloten zij de auto ook te controleren op de aanwezigheid van drugs.

Middenconsole

Na enige tijd ontdekten zij achter de middenconsole van het voertuig een aparte ruimte waarin meerdere pony packs harddrugs verstopt waren. De twee Zoetermeerders (22 en 19 jaar oud) zijn vervolgens aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Zij zitten op dit moment vast. De verdovende middelen en de auto zijn in beslag genomen.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *