Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Politie te paard jaagt op drugs in grensstreek

DoorRedactie

apr 20, 2020 , ,
Politie te paard

De Nederlandse en Belgische politie zijn de laatste tijd in het grensgebied van de gemeente Woensdrecht extra alert. De Belgische politie surveilleerde zaterdag te paard aan de Belgische zijde van de grens. De Nederlandse politie controleerde gelijktijdig op de mountainbike en in de auto op Nederlands grondgebied. Het was opvallend rustig met Belgische drugskopers, in vergelijking met enkele dagen geleden.

Vignet

In het Moretusbos bij Putte werd bij twee mannen uit België wiet in beslag genomen. Nadat zij zonder vignet de grens naar België waren overgestoken, kreeg het tweetal van de Belgische politie ieder een bekeuring van 250 euro.

Wiet

Aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide werd rond 20.10 uur een 29-jarige man uit Bergen op Zoom gearresteerd. In zijn auto troffen agenten wiet aan. Hij werd aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. De man zit nog vast en wordt zondag verhoord.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *