Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsafval gedumpt in Dordrecht

DoorRedactie

jul 16, 2019
Drugsafval in Dordrecht

DORDRECHT – Langs de Schenkeldijk in Dordrecht zijn in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 juli 2019 jerrycans gedumpt.

Midden in de nacht gedumpt

De jerrycans werden even na 02.00 uur aangetroffen. De brandweer en de politie kwamen daarop ter plaatse voor onderzoek. Van de zo’n 20 jerrycans bleken er een aantal te lekken. In de jerrycans zat volgens de politie afval van het produceren van synthetische drugs. De recherche doet onderzoek.

Productie van smart producten

Voor de productie van smart producten hebben producenten geen gevaarlijke chemicaliën nodig en omdat het legaal is weet je ook precies wat je neemt. Natuurlijk zijn de smartshop producten wellicht niet zo sterk als al dat chemische spul, maar wat is verstandig? De producenten komen met steeds meer alternatieven die gewoon uit natuurlijke producten gehaald worden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *