Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsafval gedumpt in Standdaarbuiten

jerrycans

Standdaarbuiten – De politie is een onderzoek gestart nadat agenten vrijdagmiddag 20 september gedumpte vaten met drugsafval aantroffen op de Langeweg-Noord.

Getuigen gezocht

De politie vraagt mensen die vrijdag iets verdachts hebben gezien om zich te melden. Ook vragen we mensen die vrijdag langs de dumplocatie zijn gekomen of zij iets hebben gezien.

48 vaten drugsafval

Agenten kregen rond 15.15 uur een melding dat er in een sloot op de kruising Langeweg-Noord en Vlietweg in Standdaarbuiten tussen twee viaducten vaten met mogelijke drugsafval lagen. Ter plaatse constateerden agenten dat het ging om 48 vaten. De vaten waren afgesloten. De eerste testresultaten gaven een positief resultaat dat het vermoedelijk gaat om synthetisch drugsafval. Op de locatie is sporenonderzoek gedaan. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten met drugsafval opgeruimd. 

bron: politie.nl

Niet in het riool

Eigenlijk kan de omgeving wellicht beter dankbaar zijn. Het zou natuurlijk het beste zijn als er helemaal geen drugafval meer gedumpt wordt, maar als het dan in jerrycans gevonden wordt dan is dat altijd nog beter als een dumping in het riool. De vraag is dan ook of het aantal drugsafval dumpingen daalt, of dat criminelen het wegspoelen in het riool. Dat laatste is een zwaar criminele aanslag op onze leefomgeving.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *