Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsafvaldumper opgepakt

DoorRedactie

apr 21, 2021 , , ,
Handboeien

Het heeft even geduurd dames en heren, maar ze hebben ‘m gepakt hoor. De politie heeft dinsdag 20 april in Eindhoven een man aangehouden die wordt verdacht van het dumpen van drugsafval bij De Wijk in juni 2018.

Team Milieu

Het gaat om een 22-jarige man uit Eindhoven. Onderzoek van het Team Milieu (jawel, alweer een team) van de recherche in Noord-Nederland, onder leiding van het Functioneel Parket, heeft geleid tot deze aanhouding.

Drente

Het dumpen van dit drugsafval vond plaats bij de Gemeenteweg in De Wijk (Drente). Daar werden in juni 2018 enkele tientallen vaten met gevaarlijke stoffen aangetroffen bij een bestelbusje. Bij het aantreffen van de vaten was witte damp te zien, wat werd aangezien voor brandrook. Vier agenten zijn toen met ademhalingsklachten naar het ziekenhuis overgebracht. Een van hen heeft een nacht in het ziekenhuis moeten verblijven. In deze zaak worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *