Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsboer blijkt sushi restaurant

DoorRedactie

okt 17, 2019 , , ,
Sushi

Blundertje eerste klas van de Utrechtse politie. Die deden gistermiddag uitgebreid onderzoek bij sushibezorgrestaurant Mr. Sushi Express aan de Utrechtse Twijnstraat.

Alarmbellen

Er was door de buren geklaagd over stank (visluchtje?) en dan gaan meteen alle alarmbellen af bij de drugscrimefighters. Maar de agenten hebben niets verdachts gevonden.

Vreemde lucht

Een politiewoordvooerder wist te melden: “Er hangt vaak een vreemde lucht rond het restaurant”. “En er zijn rare activiteiten op vreemde momenten. We denken dan ook aan iets met drugs”, aldus de speurneus.

Behalve politie waren ook de gemeente en de NVWA aanwezig bij de inval. Daarnaast zijn er honden ingezet die drugs en geld kunnen opsporen. Er werd groot uitgepakt voor helemaal niets. De kosten? Ja precies die betalen wij met zijn allen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *