Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdeal verstoord door politie

dec 14, 2020
drugsdeal TilburgNiet de binnenstad van Tilburg

Lekker dan. Sta je lekker een beetje drugs te dealen, gaat de politie zich ermee bemoeien. Ja, dat schiet niet op met de handel natuurlijk. Kan de politie dat zelf niet bedenken?

Binnenstad Tilburg

Tijdens een gerichte actie tegen het dealen van drugs in de binnenstad van Tilburg zagen rechercheurs afgelopen nacht een op handen zijnde drugsdeal plaats vinden. Zij grepen in en troffen inderdaad dealer hoeveelheden drugs aan. Twee mannen werden aangehouden.

Stillen

Zaterdag 12 december tegen 01.00 uur zag het team van stillen onopvallende politieagenten twee, hen bekende drugsgebruikers lopen op de Trouwlaan in Tilburg. Zij besloten het tweetal onopvallend te volgen en toen het duo contact maakte met de bestuurder van een aldaar geparkeerde auto werd er ingegrepen. In de auto troffen de rechercheurs inderdaad dealerhoeveelheden drugs aan. In totaal werden er 75 gripzakjes met (vermoedelijk) Cocaïne en 14 zakjes met (vermoedelijk) Heroïne in beslag genomen. De inzittenden van de auto, Twee Tilburgers van respectievelijk 25 en 28 jaar oud, werden aangehouden.

Bron: politie.nl