Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealer ja politieauto

Roosendaal – Een 32-jarige man uit Roosendaal werd vrijdag 16 juli aangehouden op verdenking van drugshandel. Terwijl hij geboeid in het politievoertuig zit, weet hij er vandoor te gaan met de politieauto. De politiewagen werd in de omgeving teruggevonden, de verdachte is voortvluchtig.

Drugshandel

Agenten vermoedden dat er rond 18.15 uur op de Van Effenlaan werd gehandeld in drugs. In de bosjes vond een agent diverse gripzakjes met wiet die daar net vermoedelijk door de verdachte waren weggegooid. Ze hielden de man aan en fouilleerden hem. Er werd briefgeld gevonden. Hierna is hij geboeid in de politieauto gezet. Ondertussen maakten de agenten nog een zoekslag in de auto van de verdachte.

Wegrijden

Plots horen ze de politiewagen wegrijden. Meerdere politie-eenheden zijn direct opgeroepen. De politieauto werd in de omgeving aangetroffen zonder de verdachte. De politie is naar hem op zoek. Het is nog onduidelijk hoe de verdachte met het voertuig is weg kunnen rijden, daar wordt onderzoek naar gedaan. (* redactie: waarschijnlijk door hem te starten, de koppeling in te drukken, de eerste versnelling te kiezen en langzaam de koppeling weer op te laten komen terwijl er zachtjes gas wordt gegeven).

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *