Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealer loopt tegen de lamp in Breda

DoorRedactie

jan 24, 2019 , ,
Drugs Breda

Breda/ Sprundel/ Etten-Leur – Agenten van de Landelijke Eenheid hebben woensdagmiddag 23 januari rond 16.00 uur een 29-jarige man uit Sprundel aangehouden op industrieterrein Vosdonk (Breda). De man reed rond in een auto vol verpakking voor vermoedelijk drugs. Op de verpakking werden drugsresten aangetroffen.

Het ondermijningsteam werd ingeschakeld en in overleg met de officier van justitie werd besloten een bedrijfspand in Etten-Leur en de woning van de verdachte in Sprundel te doorzoeken op basis van de opiumwet.

Bedrijfspand van verdachte

In de loods waar de verdachte een bedrijf heeft gevestigd werden een jammer en zo’n 300 gram harddrugs, vermoedelijk amfetamine, in beslag genomen. Ook nam de politie een harddisk in beslag voor verder onderzoek.

Woning van verdachte

Ook de woning van de verdachte werd doorzocht. Daar namen agenten drie vuurwapens, tientallen xtc-pillen, een paar gram cocaïne, twee kostbare horloge, munitie, een stroomstootwapen, een ploertendoder en een geld bedrag van zo’n 15.000 euro in beslag.

Auto van verdachte

De auto van de verdachte is in beslag genomen om verder te kunnen onderzoeken. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Bestuurlijke rapportage

De politie zal een bestuurlijke rapportage opmaken voor de gemeente Etten-Leur en Rucphen. De burgemeesters van beide plaatsen zouden op basis hiervan kunnen besluiten de woning en het bedrijfspand te sluiten.

Geld in de keukenlade

Bron en foto’s: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *