Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealer verraden in Tilburg

DoorRedactie

mei 4, 2021 , ,
Dealer Tilburg

In het Brabantse Tilburg is een bewoner van de Bloemfonteinstraat zaterdagavond 1 mei 2021 aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. De politie kwam hem op het spoor, nadat er meerdere tips binnenkwamen. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Meldingen

Nadat de politie meerdere tips over de verdachte binnenkreeg, werd er een onderzoek gestart. Agenten hielden de man zaterdag in de gaten en zagen hem een zogenaamde ‘overdracht’ doen. Hierbij bestond het vermoeden dat hij zojuist drugs zou hebben verkocht aan een ander. Hierop werd de man aangehouden. Op dat moment werden er geen verdovende middelen meer bij hem aangetroffen.  

Harddrugs

Toen de politie zaterdagavond naar de woning van de verdachte ging, trof zij daar wel harddrugs aan. Tientallen xtc-pillen en een hoeveelheid cocaïne zijn in beslag genomen. De bewoner zit vast voor verder onderzoek.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *