Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verhoging productie lege buisjes 5 ml

mei 4, 2021
Lege buisjes met schroefdop 5 ml

Lege buisjes met een inhoud van 5 ml en voorzien van een vloeistofdichte schroefdop zijn bijna niet aan te slepen. Reden genoeg om de productiecapaciteit op te voeren naar een gewenst niveau. De vrijwel onbreekbare buisjes worden massaal ingeslagen voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Gegarandeerd vloeistofdicht

Het kunststof flesje, dat in de volksmond ook bekend als een G-buisje of GHB buisje, is eigenlijk een scintillatieflesje. De allerbeste kwaliteit op de markt. Onbreekbaar en 100% vloeistofdicht omdat er gebruik wordt gemaakt van een schroefdop. Het lekken van vloeistof is onmogelijk. Het buisje is geschikt voor 5ml vloeistof.

Door de unieke vorm van het schroefdraad is lekken uitgesloten

Sales

Polypropeen

Gemaakt van polypropeen, een keiharde kunststof, dus nagenoeg onbreekbaar! De aangeboden buisjes zijn bedoeld voor het bewaren en transporteren van vloeistoffen, maar het wordt ook vaak gebruikt om (xtc)pillen, poeders of zelfs kraaltjes in op te bergen.

Buisje 5 ml met schroefdop

Verrassende toepassingen

Buiten het bewaren van vloeistof zoals GHB, is het handig om te weten dat de lege buisjes geschikt zijn om er ongeveer 8 xtc pilletjes droog in te bewaren. Bovendien bescherm je je pilletjes in een buisjes tegen het verkruimelen in je zak. De lege buisjes kunnen ook gebruikt worden om een kleine hoeveelheid poeder in te bewaren. En vanuit een hele andere hoek kregen we de tip dat de buisjes zeer geschikt zijn om er kraaltje in te bewaren. Of wat dacht je van een banketbakker die er zijn kleurstoffen in bewaart…

Lege buisjes verpakkingseenheid

De buisjes (altijd inclusief het bijbehorende schroefdopje!) zijn als volgt verpakt:

  • 10 stuks – zakje 
  • 50 stuks – zakje 
  • 100 stuks – zakje 
  • 250 stuks – zak
  • 500 stuks – zak
  • 1000 stuks – zak
  • 2000 stuks – doos
  • 32000 stuks – pallet
Inhoud5.5 ml
Afmetingen mm D14
Afmetingen mm d11.5
Afmetingen mm H53

De afmeting van dit keiharde pp buisje 5 ml met schroefdop is: 53 mm lang en de diameter is 11,5 mm

Morgen in huis

Wil je je buisjes gegarandeerd morgen in huis hebben, bestel ze dan bij ons. De grotere productiecapaciteit zal er voor zorgen dat we alleen in zeer zeldzame gevallen even zonder komen te zitten.

Elk gewenst aantal wordt binnen 24 uur geleverd

Sales

Korting op buisjes

Speciaal voor onze blog lezers: als je tijdens het afrekenproces de kortingscode 5BUISJE5 invult, dan berekent ons systeem je 5% extra korting op toch al de laagste prijs van het hele internet. Hoe leuk is dat!
* aanbieding geldig tot aan het einde van de maand