Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealers aangehouden in Papendrecht

mrt 23, 2021
Dealer Papendrechtfoto Politie

Al is het dorpje nog zo klein, er is altijd wel een dealer te vinden. Zelfs in Papendrecht. Maar in ieder dorp is ook politie en die twee gaan niet helemaal lekker samen.

Dealers

Papendrecht – Een 23-jarige man uit Dordrecht en een 22-jarige man uit Sliedrecht zijn op 19 maart op de Lange Tiendweg in Papendrecht aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

Op de korrel

De politie had de Dordtenaar al langere tijd op de korrel nadat over hem informatie over zijn activiteiten was binnengekomen. Uit het onderzoek dat naar hem werd opgestart, werd op 19 maart duidelijk dat hij met zijn auto diverse locaties afreed en aan meerdere klanten harddrugs verkocht. Daarop werden de man en zijn bijrijder aangehouden.

Huiszoeking

Maar daar hield het niet mee op. Uit het onderzoek kwam een pand naar voren aan de Stellingmolen in Papendrecht. Tijdens een inval werden naast drugs ook versnijdingsmiddel, versnijdingsapparatuur (wat dat is geen idee, maar de politie meldt het) en een grote som contant geld aangetroffen.

Aanhouding

In de woning was een 29-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aanwezig, die ook werd aangehouden. Alle drugs en aanverwante zaken zijn inbeslaggenomen. De Dordtenaar en de man uit Hendrik-Ido-Ambacht zitten nog vast. De Sliedrechter is heengezonden, maar blijft wel verdachte.

Bron: politie.nl