Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealers gepakt in Wormerveer

Handboeien

Wormerveer – De politie in Wormerveer zag in de nacht van zaterdag op zondag een man weglopen bij een auto, die geparkeerd stond op de Industrieweg. Hij is aangesproken en verklaarde dat de inzittenden lachgas verkochten. De agenten spraken vervolgens de inzittenden aan. In de auto werden inderdaad flessen lachgas aangetroffen.

Fouilleren

De politie trof vervolgens bij fouillering bij een van hen een zak met wikkels met vermoedelijk drugs aan in de jaszak. Op dat moment rende de man weg. De politie zette de achtervolging in. De man stopte niet op aanroepen, en de achtervolgende agent zag dat de man een plastic zak in het water wierp.

Aangehouden

Nadat de man, een 21-jarige Amsterdammer, nog steeds niet stopte met wegrennen is hij tegen de grond gewerkt en aangehouden. De plastic zak is uit het water gevist, in de zak bleken diverse soorten poeders, kristallen en pillen te zitten, vermoedelijk drugs. Dit wordt nader onderzocht. De andere man uit de auto, een 20-jarige Amsterdammer, is ook aangehouden.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *