Drugsgebruikende militair op Gilze Rijen

Vliegbasis

Militairen en drugs. De één jaagt erop op een marineschip en de ander gebruikt het gewoon lekker zelf. Zoals zaterdagochtend, toen een militair op vliegbasis Gilze-Rijen werd aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs en bovendien ook nog voor het verlaten plaats ongeval.

Bewaking trof brokstukken

De bewaking van de vliegbasis trof bij een boom meerder brokstukken en een oliespoor aan. Dat spoor leidde naar een zwaar beschadigd voertuig elders op de basis. In het voertuig werd de gewonde militair aangetroffen. De opgeroepen marechaussee na bij de bestuurder een speekseltest af, de uitslag hiervan was positief. Hierop werd de bestuurder aangehouden.

Ambulance

De verwondingen van de militair waren dusdanig ernstig dat besloten werd hem met een ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren. In het ziekenhuis werd van de gelegenheid gebruik gemaakt door meteen bloed af te nemen zodat onderzocht kan worden welke drugs dde militair gebruikt had.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *