Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsgebruiker dubbel gepakt

speekseltest

In Bosschenhoofd werd op de Past van Breugelstraat zondagmorgen vroeg 30 mei een man gearresteerd voor het overtreden van een rijverbod. Hij was eerder die avond voor het rijden onder invloed van drugs gearresteerd door de Koninklijke Marechaussee.

Frans kenteken

De politie kreeg een melding van een marechaussee dat hij op de A58 achter een auto met een Frans kenteken reed. Deze had de bestuurder eerder die avond aangehouden vanwege een positieve speekseltest op THC. De automobilist had een rijverbod van 24 uur gekregen. Agenten konden de auto op de A58 bij Bosschenhoofd onderscheppen. De 25-jarige man uit het Franse Villeneuve d’Asq werd gearresteerd.

Bloedonderzoek

Van hem werd wederom een positieve speekseltest afgenomen.  Op het politiebureau werd door een GGD-arts een bloedonderzoek afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Nadat de man een verklaring had afgelegd, mocht hij het politiebureau met een proces-verbaal verlaten.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *