Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Derde controle bij Hedel

DoorRedactie

mei 31, 2021 , , ,
Controle Hedel

Als je iets te verstoppen hebt dan moet je met een boog om het pittoreske Hedel heenrijden. Weekend na weekend houden ze daar een controle. En niet zomaar een controle, nee alsof je de Russische grens passeert.

Messen

Afgelopen nacht heeft de politie opnieuw een controle gehouden in Hedel bij de A2. Er werden twee messen en een ijzeren staaf in beslag genomen. Ook werden er bij iemand 13 flessen lachgas in beslag genomen. Enkele mensen bleken onder invloed van alcohol of drugs.

Beschoten

Ook in de vorige weekenden waren er controles, nadat er in korte tijd meerdere woningen beschoten waren in de regio. De burgemeester besloot een deel van de gemeente aan te wijzen als veiligheidsrisicogebied. De politie kreeg daarop de bevoegdheid om auto’s te doorzoeken en personen te fouilleren.

Afgelopen weekend werden er weer ruim 200 auto’s gecontroleerd, personeel genoeg dus bij de politie.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *