Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugshandelaar moet auto inleveren

apr 12, 2022
Geboeid

Zondagavond arresteerden agenten in de Plataanstraat in Bergen op Zoom een man op verdenking van handel in drugs. Hij is overgebracht naar een politiecel waar hij een verklaring mag afleggen.

Herkend

Rond 20.30 uur, op zondagavond 10 april 2022, zagen surveillerende agenten de man rijden. Hij sprak hen aan en vertelde dat hij een probleem had met de remmen van zijn auto. De agenten herkenden de man, een 24-jarige Bergenaar, van eerdere overtredingen van de opiumwetgeving. Ze besloten de man te helpen en spraken af dat beide auto’s even zouden stoppen. De politieauto werd voor de auto van de 24-jarige geparkeerd. De agenten zagen toen dat de automobilist een tasje uit zijn auto gooide.

Wiet en cocaïne

Een van de agenten loopt vervolgens naar de auto, terwijl de ander het tasje opraapt. Dat blijkt gevuld te zijn met verpakkingen wiet en cocaïne. Als de politieagenten de man hierop aanspreken ontkent hij dat het tasje van hem is en dat hij niets weet van verdovende middelen. Omdat de agenten zagen dat hij het tasje uit de auto gooide en omdat de man bekend is met eerdere overtredingen van de opiumwetgeving, houden ze de man aan.

In beslag genomen

De politie neemt de auto, de drugs en een bedrag van enkele honderden euro’s in beslag en brengt de verdachte hierna over naar een politiecel. Daar werd hij ingesloten voor een later verhoor.

Bron politie.nl